alla kategorier

Om oss

Du är här : Hem> Om oss

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co.,Ltd

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co., Ltd. (aktienummer: 688059) grundades i mars 2007 med ett registrerat kapital på 44.008 miljoner RMB. 

Huarui är huvudsakligen engagerat i forskning, utveckling, tillverkning och försäljning av hårdmetallskär, har ett utmärkt rykte i Kina.

Huarui upprätthåller utvecklingsstrategin för "Oberoende forskning och utveckling, kontinuerlig innovation", som ägnas åt forskning och utveckling av hårdmetallskär, och strävar ständigt efter att förbättra den övergripande prestandan och optimera tillverkningstekniken.

Genom att förlita sig på den fleråriga tekniska ackumuleringen och skickliga talanger, tillsammans med introduktionen, sammandragningen av avancerad utrustning, har Huarui bildat sin egen oberoende kärnteknologi inom områdena "Substratmaterial", "Spånbrytarstruktur", "Precisionsformning". ' och 'Ytbeläggning'. Utvecklade serien svarvning, fräsning och borrning som de tre stora produktlinjerna.

Huaruis kärnprodukt är på den ledande inhemska nivån för skärprestanda för bearbetningsnoggrannhet, bearbetningseffektivitet och livslängd. Tillgång till den inhemska avancerade marknaden som dominerats av företag i Europa, USA, Japan och Korea under lång tid, speciellt för frässkäret som fick konkurrensfördelar.

Huarui belönades med "National High-tech Enterprise", "National Small Giant Enterprise", "Hunan Province Recognized Enterprise Technology Center" och "100 Major Scientific and Technological Innovation Project 2020 Implementation Plan"-företaget erkänt av Hunan Development and Reform Commission . Dess "HARDSTONE"-märke valdes ut som "Customer Satisfaction Brand" i den fjärde Cutting Tool User Survey, och den oberoende utvecklade FM-serien av frässkär vann "Golden Edge Awards" och "Ringier Technology Innovation Awards".

VÅR FABRIK

bt
bt
bt

Equipment

bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt